Cand unul dintre copii a facut in pat, educatoarea si-a iesit din fire.

„S-a pisat asta! D-aia sta! De ce te-ai pisat pe tine, ma! Manca-v-ar crapatul sa va manance. Dar-ar dracii sa dea de nu te strang de gat! Uite, ma, boii! Stii ce am facut astazi? Le-am dat apa de trei ori!Nu le mai dau apa de maine”, arata inregistrarile facute cu ajutorul unui reportofen, ascuns intr-o jucarie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mama copilului a apelat acest lucru pentru ca a observat ca baietelul ei are un comportament ciudat. L-a dus la psiholog, iar specialistul si-a dat seama ca ceva nu e in regula.

Mama copilului a incercat sa vorbeasca si cu directoarea gradinitei, insa a primit un raspuns halucinant.

"Mi s-a spus ca acest comportament al doamnei educatoare Rozalia a dat roade la alti copii.

Eu am ramas socata si am intrebat cum un comportament abuziv, traumatizant, poate sa dea roade. Mi s-a spus da, dar copilul dumneavoastra este mai sensibil”, a declarat Juliteta Sasz, mama baietelului, potrivit Digi24.

Desi a jignit copiii in fel si chip, educatoare risca doar o sanctiune pecuniara, însa legea nu permite inspectoratului scolar sa o elimine din

sistem.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si