Femeia avea probleme cardiace şi a murit în urma mai multor intervenţii chirurgicale. Fiii pacientei acuză medicii că i-au pus un diagnostic greşit.

Chirurgul care a operat-o a spus că femeia avea o patologie vasculară extrem de avansată şi deja făcuse un atac vascular cerebral.

La spitalul privat femeia a ajuns pe data de 6 octombrie, la camera de gardă, unde i s-au recomandat investigaţii suplimentare printre care şi un examen computer tomograf, în urma căruia s-a descoperit o suferinţă vasculară la nivelul arterelor care alimentează şi intestinul subţire şi intestinul gros, ambele

fiind cu stenoză.

A început un tratament agresiv cu anticoagulante, iar după două zile a început să se simtă din nou rău.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Medicul spune că toată aorta pacientei era calcificată.

Chirurgul Marţian Bogdan susţine că a explicat familiei că singura soluţie ar fi fost intervenţia chirurgicală. ”Le-am explicat care sunt riscurile. Au înţeles că intră în operaţie cu riscuri majore. Le-am explicat că pot să trebuiască mai multe intervenţii chirurgicale.(...)

Au semnat la fiecare gest medical, în total de 4 ori”, a declarat medicul care a operat-o pe femeia de 65 de ani. 

Cei trei băieţi ai pacientei spun că după ce au cheltuit zeci de mii de euro pe serviciile medicale, femeia a murit. Ei au anunţat că vor depune plângere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si