Close sidebar
Close sidebar

Încă un pacient infectat cu acinetobacter a murit la Institutul „Marius Nasta”

Un bărbat de 68 de ani care era internat la Institutul Marius Nasta, infectat cu acinetobacter, a murit luni după ce a făcut un stop cardiac şi nu a putut fi resuscitat, a precizat managerul unităţii spitaliceşti, Beatrice Mahler.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Patru pacienţi ai Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Capitală au decedat în urma infecţiei cu acinetobacter, scrie Mediafax. 

În total au fost şase persoane suspecte de infectarea cu această bacterie, dintre care patru au murit.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Direcţia de Sănătate Publică a decis oprirea activităţii blocului operator şi a secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) din cadrul Institutului „Marius Nasta” din Capitală deoarece rezultatele analizelor privind infecţiile intraspitaliceşti nu au fost conforme.

Colectivul de epidemiologi din cadrul DSPMB a considerat necesară instituirea unor măsuri mai severe de combatere şi limitare a infecţiei cu Acinetobacter baumanii în cadrul institutului.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI