Medicul Mihai Lucan a plecat de la audieri fara explicatii, in fata presei.  La scurt timp dupa el, a venit randul ca Vlad Voiculescu sa dea cu subsemnatul, in calitate de martor, in dosar.

Vlad Voiculescu vorbeste despre un grup mafiot, creat in jurul prelevarilor de organe, si care beneficiaza de protectie.

De altfel, astazi a venit si motivarea instantei. In ciuda celor expuse de procurori, medicul Lucan nu a fost arestat preventiv pentru ca multe dintre acuzatiile aduse nu ar fi fost dovedite, iar prejudiciul  e de doar 2 milioane de lei, nu de 5, cate s-ar fi spus. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Intreg dosarul Lucan a creat o adevarata isterie a cazurilor de fosti pacienti, care scot la iveala lucruri infioratoare. Desi nu are dovezi, tatal unui baietel din Suceava e convins ca medicul a vrut sa-l opereze cu forta, ca sa-i fure organele

Se intampla in urma cu 3 ani, pe cand copilul, suspectat de cancer, avea doar 3 luni. Dupa un sir lung de chimioterapie, micutul ar fi ajuns in mainile medicului Lucan.
Intr-un final, copilul ar fi fost salvat in Germania, unde medicii i-au scos doar tumora, nu si vezica, asa cum ar fi vrut chirurgul Mihai Lucan. In ciuda acuzatiilor, parintii nu au depus plangere. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si