Lungmetrajul, o productie Romania-Germania-Cehia-Bulgaria-Franta, ii are in distributie pe Laura Benson, Tómas Lemarquis, Christian Bayerlein, Grit Uhlemann, Hanna Hofmann, Seani Love, Irmena Chichikova, Rainer Steffen, Georgi Naldzhiev si Dirk Lange.

Acesta este al doilea trofeu Ursul de Aur obtinut de un lungmetraj romanesc, dupa performanta realizata de „Pozitia copilului”, de Calin Peter Netzer, in 2013.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Nu ma atinge”, scris de Adina Pintilie, este o investigatie asupra dorintei cronice a omului de atingere, de contact, in diversele sale fatete. O femeie si doi barbati, in cautarea intimitatii. Singuratatile lor se intalnesc din intamplare sau nu, intr-o incercare deznadajduita de a avea contact.

Vadit emotionata, Adina Pintilie a spus pe scena galei: „Nu ne asteptam la asta. Este foarte important acest premiu, pentru ca ne-ar placea ca dialogul pe care il propune filmul sa ajunga peste tot in lume. ii invitam pe spectatori la dialog. Multumesc intregii echipe pentru increderea aratata in aceasta lunga calatorie.

Multumesc juriului si festivalului”. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si