Close sidebar
Close sidebar

Încăierare ca în filme în Elveția, unde un român a bătut cu sălbăticie doi polițiști. Unul dintre ei și-a dat demisia după actul de agresiune: „Auzeam cum trosneau oasele”

Scene înfiorătoare pe o stradă din Elveția. Un român cu „o energie criminală deosebită” a bătut cu sălbăticie doi agenți de Poliție. Ambii sunt acum traumatizați și diagnosticați cu afecțiuni psihice.

Estera Maria,

Încăierare ca în filme în Elveția, unde un român a bătut cu sălbăticie doi polițiști. Unul dintre ei și-a dat demisia după actul de agresiune: „Auzeam cum trosneau oasele”

[Sursa foto: tagblatt.ch]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un român a bătut cu sălbăticie doi polițiști, pe o stradă din Elveția. Unul dintre agenți a demisionat după ce a ieșit din spital și a recunoscut că este traumatizat de violențele trăite.

Responsabil de conflict este un român de 45 de ani. Întâmplarea a avut loc anul trecut, pe data de 4 mai, atunci când doi polițiști din Heerbrugg patrulau în oraș, alături de un alt coleg. Atunci, l-au văzut pe bărbat împingând o bicicletă supraîncărcată și l-au oprit pentru un control de rutină.

Citește și: Scandal general în cancelaria unui liceu din Sibiu. Un profesor a refuzat să încheie mediile elevilor de clasa a XII-a

Cum s-a petrecut incidentul?

Românul a scos o bară de fier de 50 de centimetri și i-a atacat pe cei doi agenți. Pe unul dintre ei l-a lovit cu forță în cap, iar acesta și-a apărat craniul cu brațul, care s-a rupt imediat.

„Auzeam cum trosneau oasele”, a spus victima în fața instanței, potrivit tagblatt.ch

Al doilea agent a suferit și el răni la cap, însă, în cele din urmă, cei doi polițiști au reușit să-l imobilizeze pe agresor. După această „luptă”, toți au ajuns la spital, inclusiv românul, cu răni nespecificate de anchetatori.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Doi ciobani l-au bătut pe pădurarul comunei Păunești pentru că le-a cerut să-și lege câinii. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital

Românul nu a arătat nicio remușcare față de faptele comise

Cazul a fost judecat în cursul zilei de miercuri, în fața instanței din Altstätter, acolo unde s-au prezentat și cei doi polițiști, traumatizați și diagnosticați cu suferințe psihice și chinuiți de probleme legate de somn.

Unul dintre ei și-a dat demisia din poliție, după ce a ieșit din spital. Avocatul lor a spus:

„Un astfel de atac nu trebuie să facă parte niciodată din pericolul profesional al unui ofițer de poliție”, a spus avocatul oamenilor legii.

Românul nu a dovedit niciun fel de remușcare sau emoție legată de incidentul provocat. Bărbatul a negat orice vinovăție, inclusiv faptul că a avut bara de fier în mână, în ciuda dovezilor ADN. În plus, el s-a plâns că Poliția este o organizație criminală de psihopați, deoarece a suferit deja multiple torturi în închisoare, și chiar ar fi încercat să îl ucidă.

Citește și: Strigătul de durere al mamei Anicăi, românca ucisă în Italia: „Găsiți-l pe ucigaș! A lăsat patru copii fără mamă!”

Judecătorul a încercat un dialog cu românul care făcuse cerere de azil în Elveția, dar răspunsurile au fost fie incoerente, fie lipsite de orice logică.

Românul a fost dus în sala de judecată cu cătușe la mâini și lanțuri la picioare

Avocatul românului a încercat să explice că nu e vorba despre un atac violent și că românul doar ar fi vrut să evite controlul celor doi polițiști.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Instanța a hotărât o pedeapsă de 4 ani și 11 luni de închisoare și o expulzare ulterioară de 15 ani pentru agresorul român.

Citește și: Bătaie între doi bărbați pe o pășune. Disputa a pornit de la turmă de oi aflată în apropierea unei culturi de lucernă

Românul a fost considerat extrem de violent, iar potrivit procurorului el avea „o energie criminală considerabilă”, el a fost adus cu cătușe la mâini și lanțuri la picioare care nu i-au fost scoase nici în sala de judecată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI