Incendiile au cuprins mai multe zone ale țării, iar culturile de grâu sunt compromise din cauza temperaturilor ridicate.
Incendiul puternic a izbucnit chiar în momentul în care agricultorii recoltau grâul. Flăcările au pornit de la o cânteie produsă de utilajul agricol, iar din cauza vântului, focul s-a extins cu repeziciune.

Citeste si: Roțile unui autocar plin de pasageri au luat foc din cauza temperaturilor mari

Sute de hectare de grâyu au ars în toată țara, de la începutul lunii.
Un bărbat din Caraș-Severin a murit în timp ce încerca să stingă un incendiu de vegetație pornit aproape de casa lui.

Citeste si: Incendiu la un lan de grâu din Năvodari, vizibil peste mare

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În apropiere de București, o cultură de 40 de hectare de grâu s-a făcut scrum, iar în Năvodari, un incendiu pornit la o miriște a putut fi văzut de peste mare.

Roțile unui camion au luat foc în mers din cauza temperaturilor ridicate

Pasagerii unui autocar au trăit momente de groază în momentul în care au văzut că roțile autocarului în care se aflau au luat foc.

„Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la roțile unui autocar.

Citeste si:  VIDEO- Val de căldură extremă în mai multe țări din Europa. Este cel mai crunt val de căldură din ultimii 20 de ani

La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta la două dintre cauciucurile autocarului oprit în apropierea vămii Albița,”  au

transmis reprezentanții ISU Vaslui.

Citeste si:  150 de hectare de culturi au fost distruse în Ialomița

„Până la sosirea pompierilor, toți cei  60 de călători se autoevacuaseră  din mijlocul de transport. Incendiul a fost lichidat în cinci minute. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic. Autocarul efectua o cursă pe ruta Oradea–Chișinău,”  au mai adăugat aceștia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si