Încendiile de vegetație fac pagube materiale. Un lan de grîu cu o suprafață de zece hectare și o miriște de cinci hectare au ars complet.

Incendiul s-ar fi produs din cauza unei scântei produse de la un utilaj agricol.
Cele 15 hectare de teren afectate de flăcări sunt lângă municipiul Arad, pe marginea DJ 709.

Citeste si: Un incendiu puternic a izbucnit în Parcul Natural Văcărești

Incendiu puternic în Parcul Natural Văcărești

Un incendiu a izbucnit joi după-amiază în Parcul Natural Văcărești. Inspectoratul pentru Situații de Urgență intervin pentru stingerea a 4.000 de metri pătrați.

Citeste si: Incendiile de vegetatie fac prapad in SUA

Pompierii acționează în Parcul Național Văcărești cu patru  autospeciale de stingere.  O suprafață de 4.000 de metri pătrați acționează pentru stingerea focului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si:  Incendiu puternic la un depozit de instalații electrice

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la vegetația din Parcul Natural Văcărești, suprafață afectată 4000 mp.(...) Incendiul este localizat”, potrivit datelor comunicate de pompieri.

Un pompier a murit în timp ce stingea un incendiu de vegetație

Un pompier din Argeș a murit în timpul unei intervenții de stingere a unui incendiu de vegetație izbucnit pe Autostrada A1.

"Astăzi, un salvator argeșean a pierdut lupta cu viața în timpul intervenției pentru stingerea unui incendiu de vegetație înregistrat pe A1.

Citeste si:  Incendiu devastator la Botoșani. Flăcările au cuprins un atelier de mobilă, o casă şi un magazin

În timpul misiunii, unul dintre membrii echipajului din care făcea parte a observat că s-a prăbușit la pământ și au început de urgență manevrele de resuscitare.

Alte   două echipaje SMURD   de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă s-au deplasat în sprijin, însă, cu toate eforturile depuse, nu au reușit sa îl readucă la viață.

Citeste si: Incendiu de vegetaţie în Atena. Acolo locuiește și Sorin Oprescu

Suntem alături de familia îndurerată și le vom acorda suportul necondiționat pentru depășirea acestui moment atât de dureros pentru noi toți!"

Citeste si:  Incendiu de vegetație într-o zonă protejată din Delta Dunării. Flăcările s-au extins într-o zonă greu accesibilă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si