Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman, incendiul de vegetaţie a blocat traficul pe DN 6 în zona Vităneşti.

Circulația a fost oprită 

Între localitățile Vitănești și Văceni circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers.

ISU a menţionat că incendiul de vegetaţie s-a manifestat în apropierea drumului european E70 pe un front de 300 de metri şi pe aproximativ 50 de hectare de mirişte, cu degajări de fum pe carosabil. 

Citeste si: Trei case din Gorj au fost mistuite de flăcări

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru stingerea incendiului au intervenit 15 pompieri cu trei autospeciale de stingere şi o autocisternă de la ISU Teleorman, cinci oameni cu o autospecială de stingere şi un tractor cu plug de la SVSU Vităneşti şi un om cu un tractor cu plug de la SVSU Drăgăneşti Vlaşca.

Citeste si: Două turiste au fost salvate cu un elicopter SMURD din Munții Făgăraș

La faţa locului s-a deplasat şi echipa de serviciu a Gărzii de Mediu Teleorman, iar APIA a fost anunţată despre acest eveniment. Nu au existat persoane rănite.   

Incendii de vegetație în Prahova 

Un incendiu a izbucnit în cursul zilei de duminică în comuna Bărcăneşti, sat Puşcaşi. A fost afectată o suprafață de aproximativ 60 de hectare. Pompierii au acționat cu cinci autospeciale de stingere, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. 

Citeste si: Două turiste au fost salvate cu un elicopter SMURD din Munții Făgăraș

Pompierii au intervenit și în comuna Gura Vardului pentru lichidarea unui alt incendiu de vegetație uscată care s-a extins pe aproximativ 10 hectare, afectând și 1.700 mp de viță de vie și 120 de pomi fructiferi.

Citeste si: O mașină a luat foc pe sensul București-Pitești

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si