Close sidebar
Close sidebar

Incendii la marginea unor paduri din Muntii Apuseni si Sureanu, fiind mobilizati zeci de pompieri si voluntari

Zeci de pompieri militari si voluntari intervin, miercuri seara, in Muntii Apuseni si in Muntii sureanu pentru stingerea unor incendii izbucnite la liziera unor paduri din localitatile sugag si Garda de Sus.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Alba, un incendiu de vegetatie a izbucnit, miercuri, la marginea unei paduri din comuna Garda de Sus, pentru stingerea incendiului fiind mobilizati pompierii din Campeni si voluntari din zona.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Un al doilea incendiu a izbucnit tot la marginea unei paduri de conifere din zona Varful Diudiu aflat in Muntii Sureanu, in comuna Sugag. La fata locului intervin pentru stingerea focului pompieri din Alba Iulia si Sebes, dar si angajati silvici si voluntari.

In cele doua cazuri focul nu s-a extins in interiorul padurilor, fiind afectata doar vegetatia uscata si arbustii din liziera.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI