Mai multe incendii masive au distrus aproximativ 80 de km dintr-o zonă rurală din New Mexico. Peste 7.000 de oameni au fost evacuați, iar pagubele sunt uriașe: sute de clădiri au fost distruse de flăcări, potrivit informațiilor transmise de news.ro.

Incendii masive în New Mexico: peste 80 de km arși, un oraș întreg evacuat și sute de clădiri distruse

Incendiile masive au izbucnit în Ruidoso, un oraș de pe lângă New Mexico.

Citește și: VIDEO Vladimir Putin, vizită istorică în Coreea de Nord! Este pentru prima dată în ultimii 24 de ani când liderul de la Kremlin vine în această țară

Incendii masive din cauza temperaturilor extreme

[Sursa foto: Capturi X]

Flăcările care s-au extins rapid au distrus 80 de km, iar guvernatoarea statului New Mexico a fost nevoită să declare stare de alertă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

”Le cer de îndată locuitorilor din Ruidoso şi din împrejurimi să rămână calmi şi să urmeze instrucţiunile oficialilor pentru a minimiza riscurile”, a cerut guvernatoarea statului New Mexico Michelle Lujan Grisham.

Citește și: Reguli esențiale pentru a te proteja de caniculă! Recomandarea medicilor. Tudor Ciuhodaru: "Un pahar de apă la 15-20 de minute"

Peste 7.000 de oameni au fost evacuați de urgență.

Pagubele produse sunt imense. Flăcările ar fi distrus din temelii 500 de clădiri.

În postările publicate pe platfoma socială X se observă cu cerul devenise portocaliu din cauza flăcărilor. Mai mult decât atât, un nor dens de fum a fost provocat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si