Close sidebar
Close sidebar

Incendii masive din cauza temperaturilor extreme. Un întreg oraș a fost evacuat, iar sute de clădiri au fost cuprinse de flăcări

Incendiile extinse pe zeci de kilometri au dus la evacuarea unui întreg oraș. Peste 7.000 de oameni au fost nevoiți să își părăsească locuințele.

Elena Tasca,

Incendii masive din cauza temperaturilor extreme

[Sursa foto: Capturi X]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mai multe incendii masive au distrus aproximativ 80 de km dintr-o zonă rurală din New Mexico. Peste 7.000 de oameni au fost evacuați, iar pagubele sunt uriașe: sute de clădiri au fost distruse de flăcări, potrivit informațiilor transmise de news.ro.

Incendii masive în New Mexico: peste 80 de km arși, un oraș întreg evacuat și sute de clădiri distruse

Incendiile masive au izbucnit în Ruidoso, un oraș de pe lângă New Mexico.

Citește și: VIDEO Vladimir Putin, vizită istorică în Coreea de Nord! Este pentru prima dată în ultimii 24 de ani când liderul de la Kremlin vine în această țară

Incendii masive din cauza temperaturilor extreme

[Sursa foto: Capturi X]

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Flăcările care s-au extins rapid au distrus 80 de km, iar guvernatoarea statului New Mexico a fost nevoită să declare stare de alertă.

”Le cer de îndată locuitorilor din Ruidoso şi din împrejurimi să rămână calmi şi să urmeze instrucţiunile oficialilor pentru a minimiza riscurile”, a cerut guvernatoarea statului New Mexico Michelle Lujan Grisham.

Citește și: Reguli esențiale pentru a te proteja de caniculă! Recomandarea medicilor. Tudor Ciuhodaru: "Un pahar de apă la 15-20 de minute"

Peste 7.000 de oameni au fost evacuați de urgență. Pagubele produse sunt imense. Flăcările ar fi distrus din temelii 500 de clădiri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI