Close sidebar
Close sidebar

Incendiile din California: 23 de morti si peste 600 de persoane date disparute

Numarul celor care au murit in urma incendiilor care au afectat zonele viticole din California a ajuns la 23, iar al celor dati disparuti depaseste 600, in conditiile in care doar in Sanoma 285 de persoane sunt cautate de autoritati si de cei apropiati, anunta CNN.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Pompierii se lupta sa stinga cele 22 de focare de incendii, insa actiunea lor este ingreunata de vantul care intensifica focul.

Aproape 70.000 de hectare de teren, preponderent cultivate cu vita de vie, au fost arse,  peste 3.500 de cladiri au fost distruse, iar bilantul ar putea creste.

Autoritatile au anuntat miercuri ca aproape 8.000 de pompieri actioneaza in regiune.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

De asemenea, in interventii sunt folosite 550 de masini de stingere a incendiilor, cel putin 170 fiind aduse din alte state. Mai sunt implicate in operatiuni 73 de elicoptere si peste 30 de avioane.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI