Close sidebar
Close sidebar

Incendiu la secția COVID-19. Opt pacienți au murit

Un alt incendiu a izbucnit la o secție ATI. Este vorba despre o secție COVID-19 din Turcia. Opt oameni au decedat în urma incendiului.

Georgiana Balaban,

Incendiu la o secție ATI din Turcia. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Panică la secțiile ATI după ce o flacără a cuprins întreaga secție. Au murit opt oameni de la Secția de Terapie Intensivă a spitalului turc din orașul Gaziantep.

Opt persoane au murit după ce un incendiu a izbucnit la o secţie de terapie intensivă destinată bolnavilor de Covid-19 în oraşul turc Gaziantep. Autoritățile investighează pentru a stabili cu exactitate cauza incendiului.

De la ce a pornit incendiul de la secția ATI din Gaziantep

Potrivit oficialilor locali, citaţi de Reuters, incendiul a izbucnit în urma exploziei unui aparat de ventilaţie.

Reuters notează că alţi unsprezece pacienţi care erau trataţi în acea secţie au fost transferaţi la spitale din apropiere.

Un alt incendiu asemănător a avut loc și în România

A fost tragedie la Piatra-Neamț după ce secția de Terapie Intensivă a spitalului a fost curprinsă de flăcări. Zece pacienți internați au murit, alături de alte șapte persoane. Un medic care a încercat să aplaneze situația, se află în stare gravă la spital.

Autoritățile că este cea mai mare tragedie de acest fel după incendiul de la Colectiv.

Citeste si: Medicul-erou, doar un mit?! Ce spune un fost criminalist din cazurile Giulești și Colectiv: "A încercat să dreagă busuiocul, se simțea vinovat"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Tragedia de la secția ATI din Piatra-Neamț. [Sursa foto: PixaBay]

Flăcările au izbucnit într-un salon ATI de la etajul al doilea, iar ulterior s-au extins într-un alt salon ATI alăturat.

Procurorii încearcă acum să afle care a fost cauza tragediei.

În spitalul unde s-au petrecut scenele de groază, oamenii vorbesc despre un scurt-circuit care ar fi aprins tuburile de oxigen de la ATI.

Citeste si: Incendiul de la Spitalului Judeţean Neamţ. Încă un pacient a decedat

„Tragedia care a avut loc la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ a îndoliat întreaga ţară. Sunt profund îndurerat de decesul pacienţilor de la Secţia de Terapie Intensivă şi transmit condoleanţe şi multă putere familiilor în aceste momente grele. Urez însănătoşire grabnica victimelor aflate în stare foarte gravă! Sunt alături de toţi cei care sunt afectaţi de acest accident îngrozitor”, a scris Iohannis, imediat după ce a avut loc tragedia, pe Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI