Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Incendiu într-un bloc din Craiova. Flăcările au izbucnit de la toboganul de gunoi

Un incendiu a izbucnit, marți dimineață, într-un bloc de 10 etaje din Craiova, la cel de-al șaselea etaj la toboganul de gunoi.

Madalina Grigore,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pompierii de la ISU Dolj au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă la un bloc prevăzut cu tobogan pentru deşeuri, care a luat foc în zona etajului șase.

Citeste si: A fost activat Planul Roșu de intervenție, după ce Spitalul de Psihiatrie din Gătaia a luat foc

Ce au spus autoritățile

„La faţa locului se intervine cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe SAJ. Este degajare mare de fum, cauzată de arderea resturilor menajere pe ghena de gunoi a unui bloc cu 10 etaje.

Până în acest moment nu sunt victime”, a declarat reprezentantul ISU Dolj, Florin Cocoşilă.

Citeste si: Breaking News: A avut loc o explozie violentă la uzina de armament Băbeni: patru persoane decedate și trei rănite

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Sursa citată a precizat că locuitorii blocului s-au autoevacuat, nicio persoană nu a solicitat ajutorul echipajelor medicale, iar echipe de jandarmi şi poliţişti au mers la fiecare apartament pentru a întreba locatarii dacă au nevoie de ajutor. 

45 de oameni au decedat după ce un autobuz a luat foc

Cel puţin 45 de oameni au murit după ce un autobuz a luat foc în noaptea de luni spre marţi, pe o autostradă în vestul Bulgariei. Printre victimele incendiului s-ar afla și copii. Până la această oră, oficialitățile au anunțat că au fost salvate șapte persoane. Sursele spun că autobuzul călătorea din Turcia cu destinația Macedonia de Nord.

Potrivit autorităților, incendiul ar fi izbucnit după ce autobuzul a lovit balustrada.

„Se cercetează cauzele incidentului. Nu știm dacă toți pasagerii sunt cetățenii noștri, dar bănuim că da, deoarece autobuzul este înmatriculat în Macedonia", a declarat Zoran Zaev, premierul macedonean.

Citeste si: Bărbat găsit mort într-o casă mistuită de flăcări. 14 victime ale incendiilor în noiembrie

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI