Cele 18 persoane au fost evacuate, luni seară, dintr-un bloc de locuințe din Craiova, din cauza unui incendiu izbucnit într-un apartament. Trei persoane au suferit ușoare intoxicații cu fum, alte trei având atac panică, potrivit autorităților.

Citește si: Locomotivă în flăcări în gara Ploiești Sud

Pompierii din Dolj au intervenit, luni seară, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-un apartament situat la etajul al doilea într-un bloc de locuințe.

Ce au transmis autoritățile

„Imediat s-a luat măsura evacuării persoanelor din blocul de locuit, concomitent cu stingerea incendiului. Au fost evacuate un număr de aproximativ 18 persoane”, a transmis ISU Dolj.

Citește si: 3.000 de oameni au fost evacuați din cauza incendiilor din sudul Franței

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Sursa citată a precizat că trei persoane prezentau ușoare intoxicații cu fum şi au fost transportate la spital pentru mai multe investigații.

Citește si: Incendiu în Sectorul 5 al Capitalei: 25 de persoane au fost evacuate

Alte trei persoane au suferit atac de panică şi nu au dorit transportul la spital.

Pompierii au stabilit că focul a pornit de la o lumânare lăsată nesupravegheată.

Citește si: Casa unei bătrâne din Botoșani a luat foc din temelii. Pompierii au rămas și ei fără grai. Ce au găsit în locul în care se afla icoana cu Fecioara Maria dintr-o odaie

Citește si: Alertă de călătorie în Grecia emisă de MAE! După caniculă, meteorologii au lansat o avertizare de furtuni, vijelii și grindină!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si