Close sidebar
Close sidebar

Incendiu de ultim moment: Un bărbat are arsuri pe 40% din corp

Un incendiu puternic a izbucnit în Prahova, într-o locuință. Un bărbat a fost grav rănit și are arsuri pe 40% din corp. Focul a pornit de la o ţigară uitată aprinsă.

Georgiana Balaban,

Incendiu în Prahova.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat din localitatea prahoveană Râfov a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce locuința i-a luat foc. Pompierii au lichidat incendiul, victima fiind transportată la spital cu arsuri pe 40 la sută din suprafața corpului. Ulterior, ei au stabilit că focul a pornit de la o ţigară uitată aprinsă.

Ce au transmis autoritățile

Incendiul a izbucnit duminică, la o casă din comuna prahoveană Râfov, satul Goga, iar flăcările s-au extins rapid pe o suprafață de 70 de metri pătrați.

Citește si: Incendiu de pădure în Maramureș: o aeronavă a Forțelor Aeriene Române a intervenit

Citește si: ISU, despre autorizațiile de construcție, după ce o biserică din lemn a ars

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pompierii au intervenit cu două autospeciale și au stins flăcările, însă un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost rănit grav.

Citește si: VIDEO- Avertizare de vreme extremă în Grecia. Vijelii și străzi inundate în insula Thassos

Conform ISU Prahova, el a suferit arsuri de gradele doi şi trei pe 40 la sută din suprafața corpului, fiind preluat de o ambulanţă SMURD şi transportat la spital.

Pompierii prahoveni au stabilit drept cauză probabilă a incendiului o ţigară uitată aprinsă.

Citește si: Casa unei bătrâne din Botoșani a luat foc din temelii. Pompierii au rămas și ei fără grai. Ce au găsit în locul în care se afla icoana cu Fecioara Maria dintr-o odaie

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI