Close sidebar
Close sidebar

Incendiu cumplit într-o clădire din New York: 19 oameni, printre care și nouă copii, au murit

63 de persoane au fost rănite, iar 32 se află în stare gravă după ce un incendiu violent a izbucnit într-un bloc din cartierul Bronx, New York.

Madalina Grigore,

Incendiu puternic într-o clădire din New York. Bilanțul deceselor se ridică la 19 persoane, printre care și nouă copii.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bilanțul deceselor se ridică la 19 persoane, dintre care nouă copii. Peste 60 de persoane au fost rănite în incendiul care a izbucnit în complexul de 19 etaje din Bronx, New York.

Incendiul s-a declanșat cu puțin înaintea orei 11 a.m., într-un duplex de la etajele doi și trei, iar cu toate că fumul nu s-a extins atât de mult, flăcările au cuprins întreaga clădire.

Citeste si: Zeci de pompieri s-au luptat cu focul într-un bloc din Constanța

Majoritatea victimelor au fost găsite pe casa scării

La locul incendiului s-au deplasat aproximativ 200 de membri de la Departamentul de Pompieri din New York, iar focul a fost stins.

Majoritatea victimelor au fost găsite de pompieri pe casa scării, o parte dintre acestea aflându-se în stop cardiac.

32 de persoane au fost transportate la cinci spitale din zonă, în stare gravă.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Până în acest moment nu este cunoacută cauza de la care a izbucnit incendiul, dar autoritățile se așteaptă ca numărul deceselor să crească.

Citeste si: Un bărbat a suferit arsuri de gradul II după ce a încercat să aprindă focul cu benzină

Ce spun autoritățile

Comisarul departamentului de pompieri, Daniel Nigro a spus că au găsit victime „la fiecare etaj” al clădirii de 19 etaje, caracterizând evenimentul ca fiind „fără precedent”.

„S-au găsit victime la fiecare etaj în casa scărilor şi au fost scoase în stop cardiac şi respirator”, a mai adăugat comisarul.

„Este un moment îngrozitor, dureros pentru New York, iar impactul acestui incendiu va aduce cu adevărat un nivel de durere și disperare în orașul nostru”, a declarat primarul Eric Adams.  

Citeste si: VIDEO| Incendiul care a izbucnit la locomotiva unui tren încărcat cu azot în Prahova vine să ne spulbere orice speranță că, măcar de anul acesta, vom călători mai sigur si mai bine cu trenul

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI