Close sidebar
Close sidebar

Incendiu cu cel puțin 10 morți, la un centru comercial în care se află un spital cu pacienţi COVID-19

Un incendiu a izbucnit joi noapte într-un un spital în care erau internați pacienți bolnavi de COVID-19. Spitalul este localizat într-un centru comercial din orașul Mumbai, din India.  În urma incendiului au murit minim 10 persoane.

Andreea Bolocan,

Incendiu în Mumbai

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Corporația municipală BrihanMumbai (BMC) a declarat vineri că numărul morților din cadrul incendiului izbucnit în zona Bhandup a crescut la 10. Agenția civică a mai spus că trei corpuri neîsuflețite nu au fost încă identificate.

Incendiul a izbucnit de la primul etaj al mall-ului Dreams, chiar înainte de miezul nopții și a afectat și spitalul Sunrise care se afla la etajul superior al clădirii. Se pare că două persoane au decedat, însă nu au decedat din cauza incendiului, ci din cauză că erau infectate cu virusul SARS-Cov-2.

Pacienții bolnavi de COVID-19 au fost trimiși către alte spitale

Mai mult de 70 de pacienţi bolnavi de covid-19 au fost evacuaţi către alte spitale, a anunţat un oficial, care a precizat că o anchetă cu privire la cauzele sinistrului era în desfăşurare.

”Au existat două cadavre (din cauza COVID-19) care au fost, de asemenea, evacuate. Nu a existat nici un accident din cauza incendiilor”, a declarat spitalul într-o declarație vineri dimineață.

Citeste si: Detalii cutremurătoare după moartea Corneliei Catanga. "Este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze"

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Fumul a ajuns la spitalul situat la ultimul etaj. Toate alarmele de incendiu au sunat și, prin urmare, toți pacienții au fost evacuați în siguranță din cauza fumului în zona de refugiu împotriva incendiilor", se mai spune în comunicat.

Incendiul a fost unul grav

Incendiu în mall

Poliția a spus că este vorba de un incendiu de „nivelul patru” (apel de urgență grav) și încearcă să afle cauza acestuia.

Douăzeci de mașini de pompieri, 15 cisterne cu apă și ambulanțe au ajuns repede la fața locului.

Citeste si: Cornelia Catanga a murit. Cântăreața avea 63 de ani și era internată cu COVID

Bilanț coronavirus în India

India a înregistrat 59.118 de noi infectări noul coronavirus în ultimele 24 de ore, unul dintre cele mai mari bilanţuri zilnice de la 18 octombrie, potrivit unor date publicate vineri de către Ministerul indian al Sănătăţii, iar oraşul Mumbai a înregistrat joi peste 5.000 de cazuri COVID-19, ceea ce reprezintă un record de la începutul pandemiei.

Bilanţul total al contaminărilor a crescut la 11,85 milioane de la începutul epidemiei. Totodată, India a înregistrat vineri 257 de morţi din cauza covid-19, iar bilanţul total al deceselor a crescut la 160.949.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI