Duminică, un incendiu puternic a izbucnit într-un apartament situat la etajul 3, pe Bulevardul Gara Obor din Sectorul 2 al Bucureștiului. Locatarii au fost evacuați cu autoscara pompierilor, prin exteriorul clădirii, din cauza fumului dens.

Trei persoane au primit îngrijiri medicale

În acest caz, pompierii din cadrul ISU București au intervenit pentru stingerea incendiului de la apartamentul 3, potrivit Antena3.ro

Citește și: Incendiu de proporții într-un bloc situat în Giurgiu. Mai multe persoane au părăsit locuințele. Cum s-ar fi petrecut incidentul

Ilustrație foto pompieri

Incendiu cumplit într-un bloc din Capitală

[Sursa foto: istock]

De asemenea, trei persoane au fost asistate medical de ambulanțele SMURD.

Incendiul s-a produs la nici 24 de ore de la un alt incendiu care a izbucnit în București, într-un bloc cu opt etaje, de pe bulevardul 1 Decemebrie 1918. În urma acestuia, doi oameni au murit, iar alți 9 au fost răniți.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Atunci când au sosit echipajele de salvare, incendiul  se manifesta cu flacără deschisă și cu degajări de fum, în interiorul apartamentului, cu extindere la fața clădirii.

Mai mult decât atât, fumul s-a degajat pe casa scării și a pătruns în apartamentele locatarilor de la etajele superioare. S-a procedat în acest caz la evacuarea unor locatari prin exteriorul clădirii, folosind autoscara.

Casa scării a fost afectată de fum și de temperatura ridicată.

Incendiu de proporții la Direcţia Sanitar Veterinară Argeș

Sâmbătă, un incendiu a izbucnit într-o încăpere aflată în incinta sediului Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) din Piteşti, potrivit Realitatea.net

Nu au fost victime în acest caz

Iată ce au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş:

Citește și: Incendiu de proporții la Direcţia Sanitar Veterinară Argeș. De la ce ar fi izbucnit, de fapt, focul

ilustrație incendiu

Incendiu de proporții la Direcţia Sanitar Veterinară Argeș

[Sursa foto: istock]

"La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi, la etajul unu al clădirii. Nu sunt persoane surprinse în interior, nu sunt victime.(...) Pompierii au acţionat şi pentru degajarea fumului dens din încăpere", au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. 

Potrivit aceleiaşi surse, în urma măsurătorilor efectuate de echipajul CBRN nu s-au înregistrat valori mai mari decât cele normale. 

"Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, de la o unitate interioară a unui aparat de aer condiţionat", au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, potrivit Agerpres.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si