Pompierii de la Inspectoratul pentrul Situații de Urgență din trei județe intervin pentru stingerea unui incendiu, izbcunit în localitatea Herăști, județul Giurgiu.

Citeste si: Incendiu devastator în Ialomița: Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de 12 ore

Șase echipaje de la ISU Giurgiu-Punctele de Lucru Greaca, Călugăreni şi Gărzii de Intervenţie Colibaşi, ISU Bucureşti-Ilfov şi ISU Călăraşi intervin la fața locului.

„Pornit iniţial de la vegetaţie uscată, incendiul a fost observat târziu şi a ajuns până în pădurea din localitate. Acţiunea de stingere este dificilă din cauza faptului că în unele locuri nu se poate realiza accesul cu autospecialele, iar pompierii folosesc lopeţile pentru a stinge toate focarele. Ard frunzele uscate, dar ş trunchiuri de copac ce erau căzute la pământ”, au declarat oficiali ai ISU Giurgiu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Peste 150.000 de hectare de pădure au fost afectate de incendiile de vegetație

Incendiu devastator în Ialomița. Pompierii s-au luptat cu incendiile timp de 12 ore

Pompierii au fost chemați să intervină la stingerea unui incendiu, izbucnit la o hală cu deșeuri. Flăcările au cuprins o suprafaţă de 1600 de metri pătraţi.

Pompierii se luptă de 12 ore cu flăcările izbucnite la o  hală cu deșeuri  din municipiul Slobozia.

Citeste si:  Trei persoane au fost rănite după ce un recipient cu carburant a luat foc şi s-a extins la un autoturism

O hală cu deșeuri a fost cuprinsă de flăcări

Pentru stingerea incendiului au intervenit  pompierii  din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, dar și din alte județe.

Citeste si:  Pompierii români din Franța se întorc acasă. Timp de o săptămână aceștia au participat la stingerea incendiilor de vegetație

Hala unde a pornit incendiul adăpostea gunoi menajer pentru sortare. Misiunea a fost una dificilă din cauza cantităților mari de deșeuri, dar și din cauza focarelor care se reaprind.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si