În urma unui incendiu, cel puțin douăzeci de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Suceava. Două persoane au fost găsite decedate.

Cum s-a produs incendiul?

Luni, incendiul a izbucnit într-un apartament pe o stradă din Suceava. În acest caz s-au mobilizat o autospecială de stingere, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD.

Două persoane au fost găsite în stare de inconștiență, mai exact un bărbat și o femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani.

Bătrânii au fost declarați decedați, în ciuda intervenției medicilor de pe ambulanță.

Cinci persoane au fost evacuate de către pompierii militari, iar alte 16 au ales să se autoevacueze.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Eforturile de stingere a incendiului au fost finalizate. Potrivit informațiilor furnizate de ISU, pompierii lucrează la evacuarea fumului din apartament.

Citește și: Incendiu devastator în Pitești! Un renumit restaurant a fost cuprins de flăcări

O pensiune din Călimănești, în flăcări

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la o pensiune turistică din stațiunea Călimănești, județul Vâlcea.

Familiile de turiști s-au autoevacuat, însă un angajat al pensiunii a fost declarat decedat, iar proprietarul a ajuns la spital cu răni de la spargerea unei ferestre.

Ce a transmis ISU Vâlcea

Iată ce a transmis ISU Vâlcea:

”Pompierii militari intervin, în aceste momente, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pensiune, în localitatea Călimăneşti.

Citește și: VIDEO. O pensiune din Călimănești, în flăcări. Incendiu masiv în stațiunea turistică din Vâlcea

Apelul a venit prin SNUAU 112 la ora 06:01. Au fost alocate de urgenţă forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea şi Staţiei de Pompieri Brezoi, cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi o ambulanţă SMURD, precum şi o ambulanţă SAJ.

A fost direcţionat spre locul evenimentului şi SVSU din localitate. La sosirea echipajelor operative incendiul se manifesta la nivelul mansardei, la o cladire cu 2 etaje, cu degajări mari de fum”, transmite ISU Vâlcea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si