Sâmbătă, un incendiu a izbucnit într-o încăpere aflată în incinta sediului Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) din Piteşti, potrivit Realitatea.net

Nu au fost victime în acest caz

Iată ce au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş:

Citește și: Incendiu de proporții într-un bloc situat în Giurgiu. Mai multe persoane au părăsit locuințele. Cum s-ar fi petrecut incidentul

ilustrație mașină de pompieri

Incendiu la sediul DSVSA din Piteşti

[Sursa foto: istock]

"La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi, la etajul unu al clădirii. Nu sunt persoane surprinse în interior, nu sunt victime.(...) Pompierii au acţionat şi pentru degajarea fumului dens din încăpere", au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Potrivit aceleiaşi surse, în urma măsurătorilor efectuate de echipajul CBRN nu s-au înregistrat valori mai mari decât cele normale.

"Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, de la o unitate interioară a unui aparat de aer condiţionat", au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, potrivit Agerpres.

Incendiu puternic într-un bloc situat în Giurgiu

Un incident s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un apartament situat la etajul întâi al unui bloc de pe șoseaua București, din Giurgiu, informează ISU Giurgiu.

Mai multe persoane au părăsit locuințele.

De la ce ar fi izbucnit incendiul?

Proprietarul apartamentului la care a izbucnit incendiul ar fi simțit un miros de fum și de plastic încins. Acesta se afla singur acasă, reușind să iasă la timp.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Incendiu de proporții într-un bloc situat în Giurgiu. Mai multe persoane au părăsit locuințele. Cum s-ar fi petrecut incidentul

Ilustrație intervenție pompieri

Incendiu puternic într-un bloc situat în Giurgiu

[Sursa foto: istock]

De asemenea, și-a alertat vecinul care locuiește în fața sa, coborând prin spatele blocului. 

”Când au ajuns echipajele de pompieri, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, atât în balcon, cât și în interiorul camerelor.   Aceștia au evacuat un bărbat care locuiește la etajul al II-lea, la parterul blocului fiind magazine.

Alte două persoane s-au autoevacuat. Proprietarul și trei bărbați, în vârstă de 54, 66 și 67 de ani au fost monitorizați de echipajele medicale la fața locului”, au transmis sâmbătă dimineața reprezentanții ISU Giurgiu, notează Mediafax.

În acest caz, pompierii au intervenit rapid, pentru ca flăcările să nu se extindă. Ei au folosit un ventilator pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului. 

În acest caz, cauza probabilă de producere ar fi fost scurtcircuitul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si