Un incendiu a izbucnit, în cursul zilei de azi, la o cabană din localitatea Silvașu de Sus, acesta fiind anunțat prin intermediul numărului unic de urgență 112. Trei autospeciale de stingere și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean au intervenit.

Citește și: O mamă a murit alături de cei 7 copii, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări. Tatăl este singurul supraviețuitor, aflat în stare gravă

La sosirea forțelor de intervenție, atât mansarda, cât și parterul cabanei erau cuprinse de flăcări, incendiul manifestându-se foarte violent din cauza structurii din lemn a construcției.
Nu există persoane rănite în acest incendiu.

Citește și: FOTO- Incendiu la o casă din Turcoaia, cauzat de coșul de fum. Acoperișul s-a făcut scrum

Incendiu la o casă din Turcoaia, cauzat de coșul de fum. Acoperișul s-a făcut scrum

Acoperișul unei case a luat foc, aseară, în jurul orei 23:20. Echipajele de intervenție au intervenit de îndată. Nu s-au înregistrat victime.

În noapte dintre 5 și 6 februarie, în jurul orei 23:20,  Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta”  al județului Tulcea, a fost alertat cu privire la producerea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Turcoaia, județul Tulcea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și:  Incendiu într-un bloc din Giurgiu: totul a pornit de la lumânările aprinse pentru un decedat

Către casa indicată de apelant, au fost direcționate două echipaje formate din 14 subofițeri cu două autospeciale de stingere și un echipaj SAJ.

Ajunse la fața locului,  echipajele de intervenție  au constatat că focul se manifesta mocnit la acoperișul casei. Astfel, s-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Citește și:  Un avion rusesc cu 300 de pasageri la bord a luat foc după decolare (VIDEO)

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. 

O mamă a murit alături de cei 7 copii, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări. Tatăl este singurul supraviețuitor, aflat în stare gravă

Șapte copii și mama lor și-au pierdut viața într-un incendiu cumplit care le-a cuprins casa. Tatăl se află în stare gravă într-un spital din Franța.

Tatăl este singurul supraviețuitor, dar se află în stare gravă la un spital din Franța. Încidentul a avut loc în Charly-sur-Marne, Aisne, Franţa, în noaptea de duminică spre luni.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:  FOTO- Durere fără margini! Cei trei copii care au murit în incendiul din Sectorul 5 al Capitalei, după ce mama lor îi lăsase singuri, au fost înmormântați

Jandarmii și pompierii deplasați la fața locului au constatat că cei mici au vârstele între 2 și 14 ani.


Tatăl minorilor a fost transportat de urgență la spital cu arsuri grave.  Pompierii  au fost anunțați la ora 12:52 printr-un apel de la vecini. 80 de pompieri au fost mobilizați pentru a stinge flăcările.

Citește și:  VIDEO- Mama celor 3 copii decedați după incendiu rămâne în libertate pentru moment


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si