Close sidebar
Close sidebar

Incendiu de proportii la o groapa de gunoi din Cluj. Flacarile au depasit inaltimea de 15 metri

Un incendiu de proportii a izbucnit la o groapa de gunoi din Cluj. Pompierii au intervenit de urgenta si s-a luptat mai bine de 13 ore cu flacarile care ajunsesera sa depaseasca 15 metri inaltime.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fumul gros s-a imprastiat in oras si a reusit sa ajunga pana la aeroportul Avram Iancu ce se afla la o distanta de cinci kilometri de locul producerii incendiului.

La groapa respectiva de gunoi erau depozitate 13 mii de tone de deseuri care au ajutat la mentinerea focului si care au facut ca interventia pompierilor sa fie extrem de grea.

Proprietarul rampei de gunoi a declarat reporterilor de la Digi 24 ca el este de parere ca focul a fost pus intentionat de catre persoanele nemultumite ca nu le este permis accesul in weekend la rampa.  "Eu am vazut cand a luat foc, dar nu am reusit sa il sting cu stingatorul. Imediat s-a intetit si am sunat la 112", a spus unul dintre paznicii de la groapa de gunoi, noteaza cei de la Digi 24.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pompierii fac acum cercetari pentru a afla cu exactitate cauzele care au dus la producerea incendiului devastator.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI