Flacari uriase au devastat acoperisul Palatului Episcopal din Piata Unirii. Pompierii au intervenit pentru a stinge focul. Seful DSU, Raed Arafat, a anuntat ca inca se lucreaza la lichidarea incendiului si nu sunt victime.

"Pompierii nu intra in cladire decat daca este un motiv foarte intemeiat. Este o cladire mai veche, cu multa structura de lemn si e risc sa se prabuşeasca total sau partial, este important sa nu prinda pompierii in interior.",

a declarat Arafat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

Oficialul ISU a spus insa ca un turn din lemn si alte sectiuni din cladire s-au prabusit. O inregistrare video amator surprinde momentul in care a izbucnit incendiul.

Potrivit echipelor de interventie, focul s-a manifestat pe o suprafata de 300 sute de metri patrati si a cuprins tot acoperisul Palatului Episcopal din Oradea. Ziarul ebihoreanul spune ca flacarile s-au extins si la etajul 1 si au cuprins si o cladire invecinata.

Echipele de pompieri au intampinat probleme in alimentarea cu apa. Unii hidranti din zona nu au functionat.

Alimentarea autospecialelor se face astfel inclusiv din Crisul Repede, aflat la doar cateva sute de metri de locul incendiului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si