Close sidebar
Close sidebar

Incendiu de proportii la Oradea. Cladirea Episcopiei Greco-Catolice a fost cuprinsa de flacari uriase. Momentul terifiant a fost filmat de mai multi martori

Un incendiu violent a cuprins sediul Episcopiei Greco-Catolice din Oradea.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

 Flacari uriase au devastat acoperisul Palatului Episcopal din Piata Unirii. Pompierii au intervenit pentru a stinge focul. Seful DSU, Raed Arafat, a anuntat ca inca se lucreaza la lichidarea incendiului si nu sunt victime.

"Pompierii nu intra in cladire decat daca este un motiv foarte intemeiat. Este o cladire mai veche, cu multa structura de lemn si e risc sa se prabuşeasca total sau partial, este important sa nu prinda pompierii in interior.", a declarat Arafat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Oficialul ISU a spus insa ca un turn din lemn si alte sectiuni din cladire s-au prabusit. O inregistrare video amator surprinde momentul in care a izbucnit incendiul.

Potrivit echipelor de interventie, focul s-a manifestat pe o suprafata de 300 sute de metri patrati si a cuprins tot acoperisul Palatului Episcopal din Oradea. Ziarul ebihoreanul spune ca flacarile s-au extins si la etajul 1 si au cuprins si o cladire invecinata.

Echipele de pompieri au intampinat probleme in alimentarea cu apa. Unii hidranti din zona nu au functionat. Alimentarea autospecialelor se face astfel inclusiv din Crisul Repede, aflat la doar cateva sute de metri de locul incendiului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI