UPDATE. Traficul feroviar a fost reluat între Buftea și Chitila 

 ”La ora 17.20 s-a redeschis circulația pe relația Buftea- Chitila”, a transmis CFR SA.

A fost suplimentat dispozitivul de intervenție. La fața locului intervin 16 autospeciale de stingere și două ambulanțe SMURD.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a CFR Oana Brânzan, în zona de racordare Buciumeni spre Mogosoaia este incendiul la vegetaţie. Pompierii au solicitat scoaterea de sub tensiune a liniei contact pe între Chitila- Buftea- Periş, dar şi pentru liniile 4-7 din staţia Buftea.

Zece autospeciale au fost solicitate progresiv

Conform ISU B-iF, au fost alertate progresiv 10 autospeciale de stingere, dintre acestea patru fiind cisterne şi nu sunt victime până la acest moment.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la vegetaţie uscată în localitatea Buftea din judeţul Ilfov. Din cauza vântului, incendiul s-a apropiat de calea ferată. În momentul transmiterii ştiri, pompierii lucrează pentru localizarea şi lichidarea incendiului ”, precizează ISU B-IF.

Citește și: Pompierii intervin în cazul unui incendiu de vegetație, în Glina. Flăcările au cuprins 12.000 de metri pătraţi

Potrivit sursei citate, intervenția este dinamică.

De asemenea, nu este niciun incendiu la vreo locomotivă, a declarat purtătoarea de cuvânt a CFR Oana Brânzan.

Știre în curs de actualizare...

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si