Incendiul violent a izbucnit joi seara într-o comunitate din Șumuleu, Miercurea Ciuc. Potrivit datelor ISU, au fost afectate de flăcări 20 de case din lemn, pe o suprafață de 1000 metri pătrați.

20 de case au ars într-un incendiu, în Miercurea Ciuc

Incendiul a fost stins în jurul orei 1.30. O parte din persoanele ale căror locuințe au fost afectate de incendiu s-au adăpostit peste noapte la rude sau vecini, iar alte 230 de persoane au fost cazate într-o sală de sport din municipiul Miercurea Ciuc, unde li s-a asigurat mâncare, apă,

ceai cald, saltele, pături, îmbrăcăminte, cu sprijinul autorităților locale, a armatei și prin mobilizarea populației, potrivit Digi 24.

"O parte dintre persoanele ale căror locuinţe au fost afectate de incendiu s-au adăpostit peste noapte la rude sau vecini, iar alte 230 de persoane au fost cazate într-o sală de sport din municipiul Miercurea Ciuc, unde li s-a asigurat mâncare, apă, ceai cald, saltele, pături, îmbrăcăminte, cu sprijinul autorităţilor locale, al armatei şi prin mobilizarea exemplară a populaţiei. Vineri dimineaţă, la ora 10,00, a fost convocată şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă", au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

Pentru vineri dimineață a fost convocată ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sute de persoane au ieșit din case de frica flăcărilor, inclusiv mai mulți copii. Oamenii au încercat să își salveze bunurile amenințate de incendiu. 

Citeste si: Incendiu de ultima oră la un spital din România. Un pacient a dat foc chiar în salon

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si