"Noua persoane au fost asistate medical, numai doua dintre acestea fiind transportate la spital", anunta Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU).

Doua dintre persoanele carora li s-a acordat primul ajutor sunt pompieri.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Peste 100 de salvatori au actionat pentru localizarea si stingerea incendiului care a afectat podul unei case si mansarda unui bloc din strada Iordache Nastase.

"S-a intervenit atat de la inaltime, prin intermediul autoscarilor, cat si de la nivelul solului, pentru limitarea propagarii incendiului la vecinatati. Primordiala a fost evacuarea tuturor persoanelor surprinse de incendiu. In acest sens, au fost constituite echipe de cautare-salvare pentru evacuarea locatarilor si verificarea spatiilor interioare", relateaza IGSU.

Informatiile initiale indicau ca trei persoane au fost ranite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si