Un incendiu a izbucnit la o hală, duminică, în Dâmbovița, în apropierea mall-ului.  

"Intervenţie în cazul unui incendiu izbucnit la o hală în municipiul Târgovişte pe Strada Petru Cercel. La locul incendiului pompierii au constatat că incendiul se manifestă la acoperişul unei hale de aproximativ 500 metri pătraţi", precizează ISU Dâmboviţa. 

Citește și: Incendiu puternic la un depozit de mase plastice din Satu Mare

La fața locului acționează patru autospeciale de stingere cu apă și spumă. 

"Incendiu major cu degajări mari de fum produs la hală industrială din zona Mall Dâmboviţa. Ocoliţi/evitaţi zona. Lăsaţi libere căile de acces pentru forţele de intervenţie", a fost mesajul RO-ALERT transmis populaţiei din zonă. 

Citește și: O femeie a fost rănită după ce butelia din bucătărie a explodat

Incendiu puternic la un depozit de mase plastice din Satu Mare

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, la un operator economic cu activitate în prelucrarea maselor plastice. Pompierii au intervenit de urgență. Detașamentul de pompieri a intervenit pentru lichidarea focului. La sosirea acestora, focul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul unei hale metalice pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și:  O mănăstire a luat foc, noaptea trecută, după ce a fost lovită de trăsnet

Concomitent cu acțiunea de stingere, aceștia au fost nevoiți să intervină și la stingerea altor două incendii, propagate de la fabrica de plastic. Pe lângă suprafața de 300 de metri pătrați distrusă, un motostivuitor și alte materiale plastice au ars și ele.  

Citește și:  VIDEO- Zeci de persoane rănite după ce un bărbat din Vâlcea și-ar fi dat foc în garsonieră

O mănăstire a luat foc, vineri noaptea, după ce a fost lovită de trăsnet

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri noaptea, la mănăstirea Bociulești, din comuna Podoleni, județul Neamț. Aceasta a fost lovită de trăsnet. În urma incendiului, o clădire de lemn folosită drept Paraclis a fost distrusă, la fel și mai multe icoane.

Incendiul s-a răspândit imediat deoarece acoperișul era din lemn.  Pagubele sunt imense.  200 mp de acoperiș au ars. Pompierii s-au luptat ore întregi cu focul.  

Citește și:  O femeie a fost rănită după ce butelia din bucătărie a explodat

Zeci de persoane rănite după ce un bărbat din Vâlcea și-ar fi dat foc în garsonieră

Mai mulți locatari au fost în stare de panică după ce un incendiu a izbucnit la o garsonieră situată la etajul al treilea.

Una dintre victime se află în stare gravă după ce a suferit mai multe arsuri pe suprafaţa corpului. Ultimele informații arată că, garsonierele de la etajul al treilea și al patrulea au fost inundate cu fum, în timp ce una a ars în totalitate.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Cel puțin 31 de persoane și-au pierdut viața într-un restaurant, în urma unei explozii

Momentan, oamenii legii continuă evaluările și verificările în urma tragediei, fiind luată în considerare relocarea persoanelor care au rămas fără acoperiș deasupra capului. 

Citește și:  O femeie a fost rănită după ce butelia din bucătărie a explodat

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si