La fata locului intervin peste 40 de pompieri. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, nu exista persoane ranite, insa un om a suferit un atac de panica si a fost transportat la spital.

Incendiul izbucnit la

o locuinta din Medgidia s-a extins, din cauza vantului puternic, la alte noua case, in total fiind afectate zece gospodarii in care locuiau 18 familii, respectiv 43 de persoane.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La fata locului se afla si reprezentanti ai Primariei Medgidia, care ii vor prelua pe cei care locuiau in casele distruse de flacari, urmand sa le asigure cazare.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, Anca Chirita, a precizat ca cele zece locuinte se afla in camp, fiind vorba despre baraci care sunt lipite una de cealalta.

Interventia pompierilor nu s-a incheiat, insa focul a fost localizat, la fata locului intervenind peste 40 de pompieri, a mai spus sursa citata. In urma incendiului nu s-au inregistrat victime, o singura persoana suferind un atac de panica si fiind transportata la spital.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, pompierii au fost solicitati sa intervina vineri dimineata, in jurul orei 6.00,

la un incendiu izbucnit in zona Ciment din Medgidia.

In momentul in care echipele de interventie au ajuns la fata locului, incendiul afectase o casa pe o suprafata de aproximativ 40-50 de metri patrati, trei detasamente de pompieri, cu cinci autospeciale, intervenind initial pentru stingerea flacarilor. Apoi, numarul a fost suplimentat, ajungandu-se la sapte autospeciale de la patru detasamente.

Citeste si: Iata primele imagini cu Claudia Pavel, la aeroport! Indragita artista s-a intors acasa, dupa ce a fost eliminata din competitia “Exatlon” – Uite cine a asteptat-o cu emotii

In urma incendiului, o persoana a suferit atac de panica, fiind preluata de ambulanta si transportata la spital. Din cauza vantului puternic, exista riscul ca focul sa se extinda si la locuintele invecinate, au spus reprezentantii ISU Dobrogea. In prezent, interventia pompierilor este in desfasurare.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si