Trei case au fost cuprinse de foc, în noaptea de 25 spre 26 iulie. Totul ar fi pornit după ce cineva ar fi aruncat o țigară aprinsă în apropierea uneia dintre locuințe.

În total au fost rași aproximativ 400 de metri pătrați. Pompierii s-au chinuit mai bine de două ore pentru a stinge flăcările puternice.

Haos în Sectorul 1, după ce trei case au luat foc

Azi-noapte, în jurul orei 02:00, flăcările uriașe au cuprins una dintre cele trei case afectate. Oamenii din zonă au ieșit speriați din case și au încercat să salveze tot ce au putut din calea incendiului devastator.

Citește și: FOTO- Micuții de la centrul de recuperare pentru copii din Capitală au trecut prin clipe greu de imaginat, după explozie: „Țipau copiii acolo! A fost o bubuitură imensă!”

Alarma s-a dat azi noapte în jurul orei 02.00, când flăcări uriaşe au cuprins una din cele trei case. Oamenii au ieşit speriaţi din case doar cu ce aveau pe ei, chiar dacă au încercat din răsputeri să mai salveze din bunuri.  

A fost o bubuitură. Noi avem un bichon care a început să latre şi am ieşit afară”

Am auzit ţipând, au venit nişte fete şi au strigat.

A ieşit nevasta mea prima şi după am ieşit şi noi”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

A bubuit şi o butelie, dar nu ştiu la cine. S-a auzit”

Incendiu devastator în Sectorul 1 al Capitalei. Trei case au fost cuprinse de flăcări: „Să te trezești să iei foc așa...”

Incendiu devastator în Sectorul 1 al Capitalei. Trei case au fost cuprinse de flăcări: „Să te trezești să iei foc așa...”

[Sursa foto: Libertatea]

Eram în pat, dormeam şi dintr-o dată s-a auzit o bubuitură şi am ieşit şi m-am uitat în spate şi începuse să ardă”, au spus mai mulți vecini, potrivit observatornews.ro

Agoniseala oamenilor de o viață s-a făcut scrum

Oamenii au pierdut agoniseala de o viață în flăcările violente de noaptea trecută.

„De la o ţigară sau aşa. Si s-a extins la fata asta al cărei soţ a decedat şi atunci s-a extins încoace la Marian, la vecinu.(...) Noroc că am avut extinctoare, altfel luam și noi foc”, a mai spus un om.

Oamenii au încercat să salveze din calea flăcărilor puternice tot ce au putut, însă munca lor de o viață a fost rasă de incendiu. Pompierii au intervenit la fața locului cu zece autospeciale cu apă și spumă, dar incendiul a durat mai bine de două ore.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Cinci persoane au murit, în urma unor furtuni violente din nordul Italiei și a incendiilor din Sicilia. Președintele Siciliei ar urma să ceară stare de urgență pe insulă

„E munca de o viaţă. Să te trezeşti că iei foc aşa. Normal că ne speriem”, a mai spus un om.

Suntem lipiţi unii de alţii şi ferească dumnezeu, dacă se întindea încoace ardeam rău de tot”

Oamenii legii cercetează zona pentru a afla cauza exactă a incendiului, necunoscută încă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si