Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a transmis că în noaptea de sâmbătă spre duminică, pompierii Secţiei Măcin au fost alertaţi prin 112 despre faptul că în zona localităţii Jijila a izbucnit un incendiu puternic de vegetaţie uscată. 

Incendiu puternic în Tulcea, unde au ars 400 de hectare de mirişte şi 600 de baloţi de paie. Focul a fost pus intenționat

”La faţa locului au intervenit 16 subofiţeri cu 3 autospeciale de stingere şi SVSU Jijila care au lucrat pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

Pentru că se manifesta violent, iar vântul sufla cu putere, misiunea pompierilor a fost una destul de dificilă însă, în mai puţin de trei ore acesta a fost lichidat. Au ars aproximativ 400 de hectare de mirişte şi vegetaţie uscată şi 600 baloţi de paie”, a precizat ISU Tulcea. 

Citeste si: Directorul OMS solicită evitarea discriminării în cazul pacienţilor cu variola maimuţei: "Stigmatizarea şi discriminarea pot fi la fel de periculoase ca orice virus”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mai mult, pompierii au precizat că cel mai probabil focul a fost pus intenţionat.

Citeste si: Incident naval suspect pe Dunăre. Un vapor a început să plutească în derivă şi a ajuns pe malul românesc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si