Close sidebar
Close sidebar

Incendiu devastator într-un bloc din Piatra Neamț. 60 de persoane, evacuate

Un puternic incendiu a izbucnit joi noaptea într-o garsonieră dintr-un bloc din Piatra Neamţ, 60 de persoane fiind evacuate. Proprietara garsonierei a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Catalina Popa,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o garsonieră pe strada Nicolae Iorga din municipiul Piatra-Neamţ.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului au intervenit pompieri din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ cu o autospecială pentru stingere, o autospecială complexă de intervenţie şi o autospecială pentru descarcerare. 

40 de persoane din bloc s-au autoevacuat

Citeste si: Economia României s-a prăbuşit! Datele anunţate de Institutul Naţional de Statistică

Incendiul se manifesta generalizat în interiorul unei garsoniere dintr-un bloc de locuinţe cu patru nivele. Până la sosirea forţelor de intervenţie aproximativ 40 de persoane din bloc s-au autoevacuat. Pompierii au evacuat încă 20 de persoane”, au precizat reprezentanţii ISU Neamţ. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Militarii au localizat şi stins incendiul şi au evacuat fumul de pe casa scărilor, cu ajutorul motoventilatorului din dotarea autospecialei de intervenţie.

Citeste si: Noi descoperiri privind coronavirusul: Simptomele care ar trebui să ne alarmeze

În urma incendiului au ars bunurile materiale din interiorul garsonierei.

“Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric”, a menţionat sursa citată. 

Proprietara garsonierei, în vârstă de 52 de ani, a suferit un atac de panică. Ea a primit îngrijiri medicale de la echipajul de la SAJ, refuzând transportul la spital.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI