Flacarile s-au observat de la mare departare. Cat ai clipi focul a cuprins toata hala de peste 2 mii de metri patrati, iar cand au ajuns pompierii totul ardea ca o torta uriasa.

Din cauza cantitatii mari de materiale depozitate acolo si a gerului de afara, cu greu a putut fi stins focul. Pompierii s-au luptat zeci de mitute cu flacarile si abia au razbit.

Din pacate, sunt si pagube. Fabrica e una dintre cele cu care colaboreaza deputatul Vasile Gliga, cunoscut in zona pentru afacerea sa cu instrumente muzicale.

VASILE GLIGA, DEPUTAT:" Normal ca era stocuri mari de parti de instrumente sau produse finite, pregatite pentru productie si pentru livrare. Faptul ca au ars in mare parte afecteaza foarte mult comenzile firmelor noastre, dar o sa ii sprijinim sa isi revina cat mai repede".

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Deocamdata, cauza incendiului e un mister. Noroc ca in fabrica nu erau muncitori cand a izbucnit focul, altfel flacarile uriase ar fi facut si victime.

STRAINII, FASCINATI DE VIORILE DE LA REGHIN

Din mainile muncitorilor de la fabrica de viori ies instrumente pretuite in lumea intreaga. Strainii sunt pur si simplu fermecati de lemnul care invata sa cante la Reghin.

Intr-un reportaj special, Stirile Kanal D v-a aratat imagini de colectie din raiul viorilor de la Reghin. Corzile le-au brazdat palmele angajatilor, care trudesc din greu pentru ca fiecare instrument sa iasa pe placul clientilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si