Apelul a fost facut la scurti timp dupa ora 20.00, incendiul izbucnind într-un depozit aflat chiar la cateva zeci de metri de subunitatea de pompieri Isalnita.

"Sectia de pompieri Craiova a intervenit cu doua autospeciale cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de deseuri rezultate din activitati medicale, apartinand unei societati comerciale, în comuna Isalnita. La locul interventiei a fost trimisa si o autospeciala CBRN din cadrul Detasamentului I de Pompieri.

Cauza producerii acestui incendiu este în curs de stbilire. Au ars noua tone de deseuri rezultate din activitatile sanitare, 20 pubele confectionate din material plastic, elemente de mobilier, calculatoare. Societatea este autorizata sa efectueze astfel de activitati", a declarat lt.col. Florin Cocosila, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Oltenia.

Echipajele de pompieri au reusit sa stinga incendiul dupa aproximativ o ora si jumatate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si