Close sidebar
Close sidebar

Incendiu devastator la o sala de fitness din Coreea de Sud. Pana la aceasta ora, 29 de persoane si-au pierdut viata

Cel putin 29 de persoane au murit, joi, in urma unui incendiu izbucnit intr-o parcare subterana, ce ulterior a cuprins un complex comercial din orasul sud-coreean Jecheon, au informat autoritatile, relateaza site-ul agentiei de stiri Reuters.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit autoritatilor, incendiul a izbucnit la o masina aflata la  etajul unu dintr-o parcarea subterana a centrului comercial.

Pompierii locali au anuntat initial ca 12 femei si trei barbati au murit, adaugand ca majoritatea cadavrelor au fost gasite in sauna, cauza principala a  mortii fiind sufocarea.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Presa locala a relatat ca presedintele Moon Jae-in si-a exprimat regretele, iar premierul Lee Nak-yeon a incurajat intensificarea eforturilor echipelor de salvare pentru a ajuta persoanele aflate in stare critica.

Douazeci de autospeciale de incendiu si peste 50 de pompieri au ajuns la fata locului pentru a stinge flacarile.

Sursa: Mediafax
 

Sursa foto: CNN

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI