Close sidebar
Close sidebar

Incendiu devastator la un restaurant din Pipera, aflat în clădirea Academiei „Năstase & Marica Sports Club”

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață în clădirea Academiei „Năstase & Marica Sports Club”, din Pipera. Flăcările au afectat un restaurant.

Elena Tasca,

Incendiu devastator la un restaurant din Pipera, aflat în clădirea Academiei „Năstase & Marica Sports Club”

[Sursa foto: Gandul.ro/istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În această dimineață, flăcările au cuprins un restaurant aflat în clădirea Academiei „Năstase & Marica Sports Club”, situată în Pipera, potrivit informațiilor transmise de gândul.ro. Autoritățile au intervenit de urgență.

Incendiu devastator la Academia „Năstase & Marica Sports Club”

Flăcările au cuprins în această dimineață restaurantul "Cuptorul cu pizza", care se află în clădirea Academiei „Năstase & Marica Sports Club”, situată în Pipera, în zona de nord a Capitalei. Clădirea se pare că aparține lui Ilie Năstase și lui Ciprian Marica.

Citește și: Mărturia prietenului lui Andrei Versace: "Era foarte supărat. Începuse să bea în fiecare zi". Cum arată apartamentul în care influencerul a fost găsit fără suflare

Incendiu devastator la un restaurant din Pipera, aflat în clădirea Academiei „Năstase & Marica Sports Club”

[Sursa foto: Gandul.ro]

La fața locului au intervenit de urgență opt autospeciale de stingere, echipaje SMURD, echipaje de descarcerare și o autoscară pentru a gestiona situația.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Din fericire, pompierii au reușit să localizeze rapid incendiul, iar flăcările nu s-au extins la clădirile vecine. Potrivit primelor informații, în urma incendiului nicio persoană nu a fost rănită.

Flăcările au afectat acoperișul terasei restaurantului și o parte din acoperișul restaurantului, fiind vorba despre o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

Citește și: Joe Biden se retrage din cursa prezidențială pentru un nou mandat la cârma SUA. Propunerea președintelui, Kamala Harris. "E timpul să ne unim și să-l învingem pe Trump"

Foto simbol- pompier

[Sursa foto: istockphotos]

"Incendiul este localizat. A fost afectat acoperișul unei anexe a unui restaurant și parțial acoperișul restaurantului", a

transmis ISU București.

Autoritățile au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a aflat circumstanțele care au condus la izbucnirea incendiului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI