Cinci persoane au murit şi alte 44 au fost rănite în Coreea de Sud într-un incendiu izbucnit la un spital din Icheon, situat la circa 50 km sud-est de capitala Seul, a informat vineri agenţia de ştiri Yonhap.

Citeste si: Patru persoane, printre care un copil de 10 ani, răniți într-un incendiu izbucnit în Medgidia

Incendiul a izbucnit la ora locală 10:17 într-o clădire cu patru etaje, care găzduieşte un spital pentru pacienţii cu dializă la etajul al patrulea, birouri la al doilea şi la al treilea

etaj, şi restaurante la primul etaj.

50 de victime ale incendiului din spital

Din cei 33 de pacienţi şi 13 membri ai personalului spitalului, cinci au fost găsiţi morţi, dintre care patru pacienţi şi o asistentă medicală.

În total, 44 de persoane au fost rănite, iar patru se află în stare critică.

Citeste si: 13 morți și 40 de răniți într-un incendiu izbucnit la un club de noapte din Thailanda

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

108 pompieri, asistaţi de 38 de autospeciale de stingere a incendiilor, au luptat cu flăcările, în cele din urmă incendiul fiind stins complet la ora locală 11:29 (02:29 GMT).

Cum a pornit incendiul din spital

Se presupune că incendiul s-a declanşat de la o instalaţie electrică de la etajul al treilea al clădirii. O anchetă a fost deschisă pentru a stabili cauza exactă a tragediei. 

Citeste si: Incendiu devastator la Constanța: Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost intoxicate cu fum

Clădirea găzduiește și o clinică medicală orientală, precum și birouri adinistrative la etajele doi și trei, dar și restaurante la primul etaj, potrivit oficialilor sud-coreeni.

Citeste si: Incendiu devastator la Moscova. Flăcările ce au cuprins depozitul se văd din avion

Un alt incendiu major a avut loc în ultimele 24 de ore. Cel puțin 13 persoane și-au pierdut viața, iar alte 40 au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce un incendiu a izbucnit în apropiere de orașul turistic Pattaya din Thailanda.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si