"A rezolvat lumea problema cu gunoaiele, se pare. Mai e putin si se aprinde blocul."

Este revoltator ce s-a intamplat in Localitatea Floresti din Cluj! Cat pe ce sa fie invaluit de flacari intregul bloc, dupa ce gramazeile de gunoaie din jurul imobilului au luat foc.

"Cineva s-a saturat de gunoaiele astea si le-a aprins. Nu se poate!"

Masinile de salubritate nu au ajuns aici de saptamani bune.

Ghenele s-au umplut, iar oamenii au fost nevoiti sa arunce gunoaiele pe langa ele.  Situatia este, insa, mult mai grava. Mormanul de gunoaie a atras si sobolanii, iar pe masura ce s-au inmultit deseurile, intrarea pe strada a fost blocata in totalitate.

Nu se stie daca vreun locatar furios a dar foc sau incendiul s-a produs din alta cauza, cert este ca flacarile s-au intetit atat de mult incat vavataia ameninta sa inghita intregul bloc. Flacarile au ajuns pana la etajul al doilea.

"Nenea care sta acolo la parter incearca sa stinga. A scos un furtun cu apa, dar se pare ca degeaba."

"In cateva minute focul a fost mai bine de la etajul unu, in casa mie geamurile au inceput sa imi crape din cauza focului. Am luat copiii, am iesit afara si am asteptat sa stinga."


Din fericire, pompierii au stins focul inainte sa se produca vreo tragedie.

"Nu era o solutie sa se dea foc la gunoi!  Daca era noaptea, ardeam ca sobolanii in casa. credeti ca a dat cineva foc? sunt sigura ca cineva a dat foc intentionat. Nu se putea aprinde gunoiul singur."

"La trei metri de bloc sa dai foc la atata gunoi ala om numa sanatos la minte nu ii."


Oamenii spun ca ar fi vorba de o mana criminala. De doua zile de cand a fost anuntata desfiintarea firmei care colecta deseurile, intre autoritati si localnici este un adevarat razboi, asa ca nu este exclusa varianta ca cineva sa fi dat foc in semn de razbunare. Primaria cauta solutii sa remedieze problema. Pana atunci, oamenii sunt nevoiti sa traiasca langa focarul de infectie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si