Incendiul cu degajări mari de fum a izbucnit la o florărie de pe Bulevardul Banu Manta. Pompierii au ajuns la fața locului în 5-10 minute și încearcă să stingă flăcările.

Citeste si: Un copac a căzut pe firele electrice în curte la Spitalul de Psihiatrie din Târgu Mureş

Nu au fost înregistrate victime

Trei echipaje de pompieri și o autoscară intervin pentru a stinge flăcările.

Totodată, un echipaj SMURD este prezent la fața locului pentru posibilele victime. În interiorul clădirii nu a fost găsită nicio persoană.

La locul incendiului a mai ajuns și un echipaj de descarcerare, dar și de la Brigada Rutieră care dirijează traficul pentru a facilita misiunea pompierilor.

Citeste si: Incendiu la mall, în Ajun de Crăciun. Autoritățile au anunțat că există posibilitatea de propagare a focului

Un bătrân a murit, în prima zi de Crăciun, după ce locuinţa i-a luat foc

Un bărbat de 84 de ani, din satul Doina, comuna Răuseni, şi-a pierdut viaţa în prima zi de Crăciun, într-un incendiu care i-a mistuit locuinţa, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, Dorina Lupu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Alarma a fost dată de o rudă, la ora 8,29. La faţa locului au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti, cu două autospeciale cu apă şi spumă, pompierii voluntari din comună, dar şi un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Todireni, cu o autospecială cu apă şi spumă.

Când pompierii au ajuns la faţa locului, anexa în care locuia bătrânul ardea în totalitate.

Trupul carbonizat al proprietarului a fost găsit în interior, după ce incendiul a fost lichidat”, a afirmat Dorina Lupu.

Citeste si: Evoluția stării de sănătate a bărbatului rănit în incendiul unui bloc din Constanța. Primăria a deschis un cont pentru donații

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si