Close sidebar
Close sidebar

Incendiu în Alba: un bărbat a fost găsit carbonizat în propria locuință

Un cadavru carbonizat a fost găsit de către pompierii din Alba, chemați pentru stingerea unui incendiu la o locuință.

Diana Bostan,

Pompieri

[Sursa foto: iStock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Detaşamentul de pompieri Aiud a intervenit, cu o autospecială cu apă şi spumă, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din municipiul Aiud.

Un bărbat a fost găsit carbonizat în propria locuință

"La ajungerea forţelor de intervenţie la locul solicitării, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întreaga anexă. Din nefericire, a fost găsită şi o victimă în interiorul anexei, carbonizată.(...). Din informaţiile pe care le deţinem, victima ar fi un bărbat de aproximativ 30 de ani", a transmis Alexandru Crişan.

Citește și: Mai multe alerte false cu bombă au fost înregistrate în Vaslui în ultimele 24 de ore

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Poliţia va face cercetări la faţa locului pentru a stabili împrejurările decesului victimei", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Alba.

Este a treia victimă decedată, surprinsă de un incendiu în Alba

"Cu toate că am rugat cetăţenii să respecte măsurile specifice de prevenire şi apărare împotriva incendiilor, facem din nou apel la aceştia să fie vigilenţi în respectarea acestor măsuri pentru a putea preveni astfel de evenimente tragice", a transmis reprezentantul ISU Alba.

Citește și: Doi copii de un an, respectiv doi ani, au murit într-un incendiu care le-a cuprins locuința

În această săptămână, un alt bărbat și o femeie din Alba au fost găsiţi carbonizaţi în urma unor incendii care le-a cuprins locuinţele. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI