Un bărbat din Odvoș, din județul Arad, a trecut prin clipe de coșmar, după ce un incendiu i-a cuprins toată casa. Vecinii săi au reușit să îl salveze chiar în ultimele momente. 

În ce stare se află bărbatul?

Bărbatul a ajuns la spital în stare conștientă, însă cu arsuri. În acest caz, mai multe echipaje de pompieri au intervenit, în urma apelului făcut la 112, de către vecini.

La locul incendiului s-au deplasat și două echipaje SMURD.

La momentul la care au ajuns echipajele de intervenție, incendiul se manifesta "violent prin ardere generalizată la nivelul întregii construcţii", potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad. 

Victima salvată de către vecini are 56 de ani. De asemenea, prezintă arsuri pe mâini și față, fiind preluată de medici.

În acest caz, pompierii au intervenit pentru lichidarea flăcărilor, urmând ca la final să fie stabilită cauza incendiului.

Incendiu puternic la Hidrocentrala Porțile de Fier 1

Un incendiu a izbucnit joi, 1 februarie, în localitatea Gura Văii, din județul Mehedinți, la un transformator electric aparținând de Hidrocentrala Porțile de Fier 1.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, scapă de arest! Decizia de ultim moment a judecătorilor

"Inspectoratul pentru Situații de Urgență Drobeta al județului Mehedinți a intervenit de urgență cu mai multe echipaje de pompieri și autospeciale cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în această seara la un transformator electric aparținând Hidrocentralei Porțile de Fier 1.

Citește și: Este anchetă la Hidrocentrala Porțile de Fier 1 după incendiul de noaptea trecută. A fost pericol de explozie

Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la fața locului au fost alocate 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD.

De asemenea, în sprijinul echipajelor mehedințene s-a dispus suplimentarea forțelor de intervenție cu 1 autospecială de stingere de la ISU Caraș-Severin, 2 autospeciale de stingere de la ISU Dolj, 1 autospecială de stingere de la ISU Gorj și 1 autospecială cu pulbere de la ISU Timiș.

La ora 21:40 flacăra incendiului a fost stinsă. Pompierii acționează în continuare pentru răcirea transformatorului. Din fericire, până în acest moment nu au fost înregistrate victime", a declarat Ramona Nistor, căpitan ISU Mehedinți.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si