Focul a cuprins o încăpere în care se afla un compresor, pe o suprafaţă de 15 metri pătraţi, joi după-amiază.

Citeste si: Povestea unui ambulanțier care a sărit în flăcări pentru a salva un pacient: "A fost o reacție normală, adrenalina de moment"

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o instalaţie de producţie de oxigen

Flăcările au izbucnit pe strada Depozitelor din municipiul Piteşti. Cei de la ISU Argeș intervin cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat. 

Citeste si: Mai multe persoane, printre care și un copil, au fost stropite cu benzină și au luat foc. Victimele au ajuns la spital

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit ISU Argeș, flăcările au cuprins o cameră în care se afla un compresor, pe o suprafaţă de aproximativ 15 metri pătraţi.  

Pompierii lucrează pentru lichidarea incendiului și în aceste momente, dar din fericire a fost evitată extinderea flăcărilor la o hală din apropiere.

Incendiu la o gospodărie din Muereasca, Vâlcea

Pompierii au intervenit cu două echipaje cu autospeciale de stingere si un echipaj de descarcerare.

La momentul ajungerii echipajelor, flăcările se manifestau generalizat, existând pericol de propagare la o locuință situată în apropiere. 

Citeste si: Un pompier american, care a intervenit la stingerea unui incendiu, a descoperit 10 morți care erau chiar membrii familiei sale

Incendiul a fost lichidat după o oră, arzând elementele combustibile din cadrul suprastructurii și a acoperișului. 

Nu a fost încă stabilită cauza incendiului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si