La fața locului au fost trimise  trei echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei de Pompieri Valea lui Mihai.

Doi bărbați s-au ales cu arsuri după ce au încercat să aprindă focul în sobă

”Proprietarul locuinţei, care a suferit arsuri la nivelul mâinilor, a fost asistat la faţa locului, acesta refuzând transportul la spital. Vecinului acestuia, care a suferit arsuri de gradul II la nivelul membrelor inferioare, i-au fost acordate îngrijirile care se impuneau, pompierii paramedici transportându-l ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean”, a transmis sursa citată.

Citește și: Un fost polițist din SUA a fost ucis într-un schimb de focuri cu forţele de ordine. Bărbatul i-ar fi ucis familia adolescentei pe care o răpise

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cei doi au încercat să aprindă focul în sobă cu benzină, provocând un incendiu.

Pompierii au reușit să lichideze incendiul

În incendiu au ars elemente de mobilier din bucătărie şi materiale textile. 

Citește și: Un bărbat se află în stare gravă, după ce a fost lovit de tren

Pompierii le recomandă oamenilor să nu aprindă focul decât cu materialul combustibil pentru care a fost destinată soba şi să evite supraîncărcarea acesteia.

Pe lângă sobă nu trebuie să existe materiale combustibile, focul să fie stins înainte de a părăsi locuinţa sau de a dormi. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si