Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au fost chemați să intervină în mijlocul nopții pentru a lichida un incendiu izbucnit în zona depozitelor de marfă.
intervenție la înălțime și un echipaj SMURD, au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la două depozite de marfă, în piața Zahana. Incendiul a fost localizat în scurt timp de la anunțare, hala în care funcționează piața nefiind afectată.

Citește și: VIDEO- Incendiu la un apartament din Focșani. ISU Vrancea: „Nu depozitați materiale combustibile în zona aparatelor de gătit!”

Au ars două depozite de marfă, construite din panouri sandwich, pe aproximativ 60 de metri pătrați”, au precizat reprezentanții ISU Olt.
Pompierii au stabilit că incendiul s-a produs din cauza focului deschis.

Citește și: Un camion a luat foc în mers, pe un drum expres din Oradea

Incendiu la un apartament din Focșani. ISU Vrancea: „Nu depozitați materiale combustibile în zona aparatelor de gătit!”

Incendiu într-un bloc din Focșani în noaptea de miercuri spre joi. Un apartament a luat foc după ce o sticlă cu material combustibil a căzut peste un aragaz care se afla în funcțiune. Potrivit ISU Vrancea, o sticlă cu material combustibil depozitată în apropierea aragazului a căzut peste flacără în timp ce aparatul de gătit se afla în funcțiune, provocând un incendiu. Din fericire, un bărbat care se afla în interioul apartamentului s-a autoevacuat la timp. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Două persoane au fost grav rănite în urma unei coliziuni între două TIR-uri

La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, incendiul fiind lichidat în mai puțin de 20 de minute.

”  Imediat spre locul indicat s-au deplasat 2 autosepciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani.La sosirea forțelor de intervenție incendiul de manifesta cu flacără deschisă și degajari mari de fum.  Echipajele de stingere au acționat pentru localizarea incendiului și limitarea pagubelor”,   potrivit ISU Vrancea.

Citește și: VIDEO- Incendiu puternic într-o localitate din Alba

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si