UPDATE O persoana a fost gasita de pompieri "posibil in stop cardio-respirator", la subsolul blocului din Piata Romana din Capitala, unde a izbucnit, duminica seara, un incendiu cu degajare mare de fum.

"La incendiul din Piata Romana nr. 9, in timpul verificarii boxelor de la subsol a fost gasita o persoana (barbat, aproximativ 50-60 ani), posibil in stop cardio-respirator", au anuntat reprezentantii ISU, dupa ce, initial, transmisesera ca nu au existat victime.

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Incendiul a izbucnit la ghena de la subsolul unui bloc din Piata Romana nr. 9.

Desi fumul s-a propagat pe casa scarii si a existat pericolul sa intre in apartamente, nu au fost persoane evacuate si nici persoane care sa necesite ingrijiri medicale, au precizat reprezentantii ISU.

"S-au constituit echipe de cautare-salvare, s-au verificat toate spatiile atat din interior, cat si din exterior cu ajutorul autoscarii", au mai transmis pompierii, potrivit News.ro.

O persoana a fost gasita de pompieri "posibil in stop cardio-respirator", la subsolul blocului din Piata Romana din Capitala, unde a izbucnit, duminica seara, un incendiu cu degajare mare de fum.

"La incendiul din Piata Romana nr. 9, in timpul verificarii boxelor de la subsol a fost gasita o persoana (barbat, aproximativ 50-60 ani), posibil in stop cardio-respirator", au anuntat reprezentantii ISU, dupa ce, initial, transmisesera ca nu au existat victime..


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si