Close sidebar
Close sidebar

Incendiu in centrul Capitalei, intr-un bloc din Piata Romana. O persoana a fost gasita in posibil stop cardio-respirator

Un incendiu a izbucnit, duminica seara, la subsolul unui bloc din Piata Romana din Capitala, cu degajari mari de fum, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov. Pentru stingerea incendiului au intervenit patru masini de pompieri, o autoscara si o ambulanta, nefiind semnalate victime.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE O persoana a fost gasita de pompieri "posibil in stop cardio-respirator", la subsolul blocului din Piata Romana din Capitala, unde a izbucnit, duminica seara, un incendiu cu degajare mare de fum.

"La incendiul din Piata Romana nr. 9, in timpul verificarii boxelor de la subsol a fost gasita o persoana (barbat, aproximativ 50-60 ani), posibil in stop cardio-respirator", au anuntat reprezentantii ISU, dupa ce, initial, transmisesera ca nu au existat victime.

 

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Incendiul a izbucnit la ghena de la subsolul unui bloc din Piata Romana nr. 9.

Desi fumul s-a propagat pe casa scarii si a existat pericolul sa intre in apartamente, nu au fost persoane evacuate si nici persoane care sa necesite ingrijiri medicale, au precizat reprezentantii ISU.

"S-au constituit echipe de cautare-salvare, s-au verificat toate spatiile atat din interior, cat si din exterior cu ajutorul autoscarii", au mai transmis pompierii, potrivit News.ro.

O persoana a fost gasita de pompieri "posibil in stop cardio-respirator", la subsolul blocului din Piata Romana din Capitala, unde a izbucnit, duminica seara, un incendiu cu degajare mare de fum.

"La incendiul din Piata Romana nr. 9, in timpul verificarii boxelor de la subsol a fost gasita o persoana (barbat, aproximativ 50-60 ani), posibil in stop cardio-respirator", au anuntat reprezentantii ISU, dupa ce, initial, transmisesera ca nu au existat victime..

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI