Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, focul a izbucnit într-o clădire cu parter, un etaj şi pod şi se manifestă cu degajare intensă de fum la nivelul acoperişului.

La faţa locului s-au deplasat pompierii care acționează pentru stingerea incendiului si protejarea vecinătăţilor.

Bilanțul incendiului de la Năvodari. Peste 70 de pompieri au luptat cu focul

Peste 70 de pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța au luptat cu stingerea unui incendiu.

Citeste si: În privința primului comunicat oficial referitor la Ucraina, Consiliul de Securitate al ONU evită cuvintele „război”, „conflict” sau „invazie”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Peste 70 de pompieri au luptat cu flăcările unui incendiu produs la mansarda unui bloc.

Alerta a fost dată în această dimineață, în jurul orei 11.27, printr-un apel la 112. Opt autospeciale de  stingere cu apă și spumă, din care două venite din Ialomița și Călărași s-au luptat cu flăcările timp de șapte ore.

S-a acționat pentru localizarea, limitarea și stingerea incendiului atât din interior, cât și din exterior, una din cele patru laturi ale blocului cu patru scări fiind inaccesibilă.

Mai multe incendii au avut loc săptămâna asta

Mai multe incendii au avut loc în acest final de săptămână. O femeie de 63 de ani din Vaslui a murit în propria casă într-un incendiu provocat de o lumânare. 

Citeste si: Jill Biden în România: Întâlnire cu Carmen Iohannis, cu mame ucrainene, cu voluntari care ajută refugiaţii ucraineni

”Pompierii militari din cadrul  Detaşamentului Bârlad  au fost solicitaţi să intervină pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuinţă din localitatea Buda, comuna Bogdăneşti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si